10.8.2008

Välineitä Paperikuusta, Prismasta ja Lidl:stä

Pientä mainosta siitä mitä kotikulmilta voi löytää. monelta paikkakunnalta löytyy Lidl ja Prisma Tosin kait valikoima ei hirveästi ole erilainen eri kaupunkien välillä koska Prisma on S-ketju ja kauppias ei voi itse päättää mitä kauppaansa valitsee. Lidl myös ymmäärtääkseni on samanlailla toimiva ketju.

Mies tuli perjantaina kotiin ja toi Lidl:stä lähinnä itseään ajatellen tällaisen vehkeen 6€ ( miehen mielestä pitää saada erittäin vähällä vaivalla suoraan lautaselle pilkottua kurkkua tai muita aineksia.) Kovaa muovia ja ruostumatonta terästä, pitihän se heti kokeilla pähkinän pilkkomiseen. Tämä olikin hyvä koska braunin sauvasekoittimen järeämmällä terällä tulee ihan hienoa. Tätä voisi kutsua hienoksi rouheeksi.
Tämän siis löysin Prismasta: koristeluveitsi (siellä tosin juuresveitsen nimellä)8,90€
ihanan pieni ja hyvä käteen
Tämä sitten Lahden Paperikuusta(keskusta) tuo musta kapea osa kiinnitetään valkoiseen päähän ja syntyy kaunista jälkeä. Mustan osan päässä kaksi pientä reikää eri tasossa, josta pursotettava aine tulee ulos ja jälki on tasaisempaa. minä ihastuin tähän enemmän kuin pussilla puristamiseen. Hyvä kädessä 3,30€
Tämäkin ihanuus Lahden paperikuusta Ising set 10€ kertoo paljon mitä kaikkea pientä kivaa koristetta tällä voi tehdä. Tässä mukana kaikki ne joista olen haaveillut pitkään.Pesun jälkeen pitää kuivata hyvin ettei ruostu.Tämän ainoa huono puoli siis tässä, ettei ole ruostumatonta terästä,mutta eipä ole iso vaiva pyyhkeen kulmalla kuivata. Pesuharjaksi käy hyvin tuttipullontuttiosan pesuharja joita myydään marketeissa.


Alhaalla oikealla lehtitylla, ylhäällä keskellä ruusutylla, tähtityllat ja simpukkatylla.kaikki minikokoisia kooltaan.

Ei kommentteja: