28.8.2008

Ensimmäiset kermaruusuni

Unohdin tohkeissani mainita keneltä otin oppia näihin ruusuihin
Mansikkamäen Ebe antaa hyvän ohjeen kuinka näitä väsätään.
Pilkottaa pikkasen mutta harjoitukset jatkuvat. Tähän tuli himo ..........................
Tehty Städterin suoralla ruusutyllalla n:o 104 12 mm.

Nämä tuli koristeixi gluteenittomiin muffineihin, joista lisää tuonnempana

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vau! Todella hieno ensimmäiseksi kermaruusuksi. ja kiva kun on keltainen, yleensä aina itsekin ruusuista tulee tehtyä vaaleanpunaisia :-) Tämän siis kirjoitti Mira - karamelli cakes. Hakkasin päätäni monta kertaa seinään kun en osannut jättää oikealla tavalla kommenttia - kysyttiin vaikka mitä salasanoja ja muuta ja minä pöhkönä en osannut mitään vastata. Kommentoin siis näin "anonyyminä" :-))))

Maikkili itse kirjoitti...

Kiitos Mira kommentoimisesta kokeilepa seuraavaksi tätä: klikkaa kohtaa Nimi/URL-osoie Kirjoitat nimen/nimimerkin ja sivusi url osoitteesi sen saa helpoiten kun maalaat oman sivusi osoitetta ja liität sen tähän mutta olen iloinen jos kommentoit anonyyminäkin.Olen erittäin iloinen kaikista kommenteista.Tässä bloggerissa annetaan niin monta vaihtoehtoa.Olin aluksi itsekin ihan pallo hukassa kun halusin kommentoida toisten sivuilla mutta ei heti onnannutkaan.Olit sitkeä Kiitos siitä. Tässä siis muillekin kommentoikaa vaikka anonyyminä kunhan kommentoitte se on tärkeintä. Tuohon pursotukseen mulla tuli himo kun laktoosittomasta kermastakin tulee hauskoja , lisäsin laktoositonta vaniljakreemijauhetta(milletti) marketista niin sai "tökömpää" pursotettavaa. Tätä koristeluideaa aion käyttää koska nopea tehdä.ps.Keltainen ruusuni on mun lempikukka

Ebe kirjoitti...

Hyvin nämä ovat onnistuneet ja todella kauniin keltaiset. Itse teen turhan usein kaikki vaaleanpunaisella värillä. Johtuneeko siitä, että on kolme tytärtä ja vaaleanpunaista on talossa joka puolella :)

maikkili itse kirjoitti...

Kiitos ehkäpä johtuukin lasten sukupuolesta kun meillä on poikia kax ja yx vähän isompi