10.8.2008

Erikoistuotteita Helsingistä

Kondiittorin sokeri Fazerin kahvilasta 10€(08.082008)
Meillä on ihana sukulaisrouva(poikien täti) joka toi pyynnöstäni tätä ihanuutta.Kokki oli ihmetellyt kun niin kovasti on kyselty tämän perään viime aikoina. Heh eipä kokki arvaa millainen kotileipomo pyörii netissä ja tieto kulkee sukkelaan.Mitäs keksivät tietsikan ...
Mansikkamäen ebe(hänellä maidottomassa mansikkakakussa käytetty tätä tuotetta) se kertoi tästä ihanasta tuotteesta jota siis samainen Helssingin rouva toi pyynnöstäni Stockmannilta á 2,50€ joten enhän minä tyytynyt vain yhteen vaan viiteen purnukkaan. Vähän on olo kuin Nallepuhilla purnukoita, purnukoita.......
Tämä tuote väliaikaisesti loppunut kyseisestä kaupasta jonkun aikaa. toivottavasti saavat nopeasti lisää.Kuulemma helsingin CM myy myös tätä joten kaikki innokkaat ympäri Suomenniemen yrittäkää saada CM:nne tätä tuotetta.

6 kommenttia:

Ebe kirjoitti...

Totta, netissä tieto kulkee nopeasti :) Harmi, kun en tajunnut ostaa tuota vaahtokarkkilevitettä Stockmannilta, kun kävin siskoni kanssa Helsingissä. Se oli näköjään paljon halvempaa kuin Klaukkalasta ostamani purkki. Pari purkkia kaapissa odottelee seuraavaa kakkua.

Maikkili itse kirjoitti...

No onneksi on sulla varastossa.Perjantaina vielä sai mutta kun siellä Stockalla on se tarkkailu tuotteiden kanssa, päivämäärä oli minun purkeissa kaikissa ihan selvästi, mutta joissakin epäselvästi ja joutuivat ottamaan hyllystä sen takia pois kun soittelin sinne.Oli muuten hyvää sulatetun tumman suklaan kanssa, kokeilin.

Marilee kirjoitti...

Saitko siitä sen hyvityslahjakorin? Mulla kävi niin että niissä ei ollut ollenkaan päiväystä ja ne joutu ottaan ne hyllystä pois.

Maippi kirjoitti...

Marilee:mulla oli päiväykset hyvin näkyvillä ja ihmettelinkin kun puhelimessa sanoi että on päiväyksessä epäselvyyksiä.joten en saanut hyvityslahjakorttia. Sain tuotteet viikko sitten la 9.8 ja oli haettu edellisenä päivänä.kiitos kommentista

Maippi kirjoitti...

onko sulla muuten blogisivua pääsisin vastavieerailulle.
terveisin maippi eli maikkili itse

Marilee kirjoitti...

Hei! Itse olin tapauksen jälkeen yhteydessä sähköpostitse ja mulle sanottiin ettei näissä pitkään kestävissä tuotteissa ole lain mukaan pakko olla parasta ennen päiväystä, lupasi kyllä selvitellä vielä asiaa ja laittaa postitse pari purkkia tuleen kun en saanut silloin sitä ostettua ja asun sen verran kauempana. Minulla ei ole omaa blogia! =)