150 g margarinia/voita
1,5 dl sokeria
Vaahdota nämä
1 tl vanilja-/vanilliinisokeria
1,5 vehnä-/gluteeniton jauhoseos
1,5 korppujauhoja(saa myös gluteenittomana)
1,5 tl leivinjauhetta
Sekoita nämä keskenään ja lisää margariini ja sokerivaahtoon
0,5 dl omenasosetta
1 dl kermaa/maitoa/mehua/vettä
Lisää nämä ja mausta viimeiseksi karvasmanteliöljyllä(ei välttämätön)
Nostele paperivuokiin ja paista 200 asteessa noin. 15 min. Koristele vadelmahillolla ja sokerikuorrutuksella tai jollain muulla valitsemallasi täytteellä
7 kommenttia:
Kiitos ohjeesta! Pitää heti kokeilla. Tänä vuonna meilläkin saadaan viimein ja vihdoin kaikille sopivia Runebergin torttuja :).
hyvä että näin blogin välityksellä voi jollekin olla avuksi
Millaisia näistä tulee, maku ja rakenne, kun tekee gluteenittomana? Ihanaa löytää tällainen ohje... :)
näistä tulloo hyviä miten ton rakenteen sanois ei ainakaan liian murea tuoreena ja kun on syönyt jo aika kauan gluteenitonta niin en moiti makua
niin paljon nuita korppujauhoja, 1,5 __? :)
Juu nuinpaljon
Korppujauhoja 1,5dl?
Lähetä kommentti