pohja:
2 pientä purkkia semperin/muu hedelmäsose/1 iso sosepurkki
2 dl sokeria
1.5 dl nestettä
150 g. margariinia (sininen keiju)
5 dl gluteenittomia jauhoja (semperin jauhoseos)
3 tl leivinj.
2 tl vaniljasokeria/vanilliinisokeria
1-2 rkl kaakaoj.(nestle=laktoositon)
Lisää soseeseen sokeri, neste, sula margariini.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan
PAISTA POHJA 225 ASTEESSA 15 MIN.
LISÄÄ JÄÄHTYNEESEEN POHJAAN KUORRUTUS:
1 KUORRUTUS
1 pkt 225g. tomusokeria
2 tl vanilliinisok/vaniljasok.
1,5-2 rkl kaakaoj.
6 rkl sulatettua margariinia
4 rkl valmista kahvia
2 KUORRUTUS:
60 G tummaa taloussuklaata
2 rkl öljyä
3-4 rkl vahvaa kahvia
2 dl tomusokeria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti