30.7.2008

Hääpäiväkoriste Huvimaja

15 vuotis hääpäivämme lähestyy sen kunniaksi huvimaja koriste huomenissa sitten kakun päällä4 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihana huvimaja! Mä olin itsekin juuri ajatellut kokeilla pikeeriä. Katsotaan, koska saan aikaiseksi.

Mä olen joskus kokeillut vaahtokarkkitaikinaa, mutta kauheasti en tykännyt. Sokeritaikina on myös hyvää, mutta makeaa. Ja sen huono puoli on kauhean nopea kuivuminen.

Mielelläni osallistuisin haasteeseen, mutta nykyiset terveystarkastusasetukset ovat sellaiset, ettei ilman hygieniapassia ole mitään asiaa keittiöön. Varsinkin tämän remontin jäljiltä siellä on kaikki erittäin tarkkaa. Onko sulla jo takataskussa sellainen? Mulla työni takia on.

maippi kirjoitti...

Mulla on työnalla hygieniapassi mutta se riittä jos yhdellä porukasta on sellainen(näin minulle sanottiin)en tiedä pitääkö paikkansa.Netistä saa kyselykaavakkeen.Ajattelin koristeiden tekoa mä luulen että eräs henkilö haluaa tehdä sen kakun.Mä olen taasen ihan hulluna tuohon vaahtistaikinaan en muusta enää osaa koristeita tehdäkään.Tuo pikeeri kannattaa tehdä mahdollisimman tukusaksi kuitenkin niin että saa puristettua sen uloskin.Jos haluaa että jää kuvio näkyviin

Johanna kirjoitti...

Tuosta hygieniapassista vaan pikaisesti, että toivottavasti keittiöllä tietävät, että ilman sitä keittiöön ei edes saa tuoda tavaroita. Siis läpikulku, saatika sitten työskentely on totaalisen kiellettyä. Pitää löytyä jokaiselta. Terveystarkastajat ovat tästä tarkkoja ja varsinkin nyt, kun tulee uudet tilat, varmasti valvovat tiukemmin.

Kiitos vinkistä pikeerin suhteen. Täytyy kokeilla lähiaikoina.

Maikkili kirjoitti...

Kiitos tiedosta, että pitää löytyä jokaiselta, joka työskentelee keittiöllä.Keskustan paperikuussa on pienille koristeille pursotussetti josta löytyy myös lehti ja ruusutylla. Aion hankkia lähipäivinä