Ensimmäinen hyydykekakkuni:
4:n munan kääretorttupohja josta leikkasin vuoan kokoisen pyöreän pohjaksi
tämän päälle
mansikka+raparperihillotäyte sitten päälle hieman isompi pyöreä kakkupohjasta ja sama täyte kuin edellinen mutta lisänä turkinpippuri jauhetta josta vinkin sain tuosta blogista(jauhoin pamiksilla turkinpippurikarkit jauheeksi) ja viimeiseksi kokosin erikokoisista paloista viimeisen pohjan
Täyte: 400g maustamatonta alpron jugurttia
2dl soijakermaa(go green vispautuva)
2 dl laktoositonta kermaa
4 dl mansikka+vadelmasurvosta
4 dl raparperihilloa
6-8 liivatelehteä
Päällä Suklaaseen dipattuja mansikoita ja soijakerma+laktoositon kermavaahto yhdistelmä jossa 0,5 dl laktoositonta vaniljakreemijauhetta.
Huom PURSOTUKSEN EI KUULU OLLA MITENKÄÄN SYMMETRINEN.Kokeilin 20v. vanhan pursotin setin pientä erikoisterää. ja vaal.pun hyydyke vilkkuu täytteen alta joka kuuluu asiaan.
2 kommenttia:
Kokeilen kommentoida.
Herkullisen näköinen kakku
Kiitos kommentoimisesta
Lähetä kommentti