10.7.2008

Mansikka+raparperi+vadelma+turkinpippuri hyydykekakku (laktoositon ja gluteeniton)





Ensimmäinen hyydykekakkuni:

4:n munan kääretorttupohja josta leikkasin vuoan kokoisen pyöreän pohjaksi

tämän päälle

mansikka+raparperihillotäyte sitten päälle hieman isompi pyöreä kakkupohjasta ja sama täyte kuin edellinen mutta lisänä turkinpippuri jauhetta josta vinkin sain tuosta blogista(jauhoin pamiksilla turkinpippurikarkit jauheeksi) ja viimeiseksi kokosin erikokoisista paloista viimeisen pohjan

Täyte: 400g maustamatonta alpron jugurttia

2dl soijakermaa(go green vispautuva)

2 dl laktoositonta kermaa

4 dl mansikka+vadelmasurvosta

4 dl raparperihilloa

6-8 liivatelehteä

Päällä Suklaaseen dipattuja mansikoita ja soijakerma+laktoositon kermavaahto yhdistelmä jossa 0,5 dl laktoositonta vaniljakreemijauhetta.

Huom PURSOTUKSEN EI KUULU OLLA MITENKÄÄN SYMMETRINEN.Kokeilin 20v. vanhan pursotin setin pientä erikoisterää. ja vaal.pun hyydyke vilkkuu täytteen alta joka kuuluu asiaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kokeilen kommentoida.
Herkullisen näköinen kakku

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kommentoimisesta