6.10.2008

Suklaatorttu(laktoositon, gluteeniton)



Eräs ystävistäni tekee tätä kakkua ,kun vierailen heillä.Ohje on suoraan Maizenapaketista.
Jäätelö on tofuline suklaarouhe(soija)

200g. margariinia

200g tummaa suklaata

Nämä sulatetaan miedolla lämmöllä kattilassa


4 munaa

2 dl sokeria

nämä vatkataan


2,5 dl jauhoja(semper)

1 tl leivinjauhetta

nämä sekoitetaan keskenään ja lisätään munasokerivaahtoon

viimeiseksi lisätään suklaa-margariini


Minä paistoin pyrexin pyöreässä kakkuvuoassa uunin keskellä 200c n.30min.

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Aivan järisyttävän herkullisen ja suussa sulavan näköistä!! NAM!!

maikkili itse kirjoitti...

suussa sulavaa tosiaan ja sopii tarjoiltavaksi kaikille