17.10.2008

Kurkun leikkaaminen osa 1

Tämä video kännykällä

Mieheni tekee usein ruokaa liekö siitä myös poikien into osallistua kaikkeen ruoan laittoon liittyvään.

Olisi jo kova himo päästä kokeilemaan noita uusia ruusutyllia ja uusia piparimuotteja joita löysin myös Helsingistä.Kun ompelukset on valmiit ja kädet paremmassa kunnossa tulee heti tänne uutta.

.........ja jos et vielä ole listallani ja haluaisit laita tähän vinkkiä linkistä niin lisäilen

8 kommenttia:

Mama kirjoitti...

Tätä kävin kurkkamassa jo jokin aika sitten. Tosi hellyttävää. Meidän nuori mies kokkaili samalla tavalla tuossa iässä. Arvaa vaan oliko vierailla kauhu silmissä kun pojalla oli iso veitsi kädessä. Hedelmäsalaatteja tykkäsi pilkkoa. Mistä lie ;) saanut idean?

Maikkili itse kirjoitti...

Joo voin kuvitella varsinkin isovanhemmat sai varmaan sydänslaagin...niin täytyyhän ruoanlaittajan ja kokkaajan jälkeläisten saada opetella ettei sitten vanhana sanota että kun ei kotona osallistuköökkihommiin. Ilmeisesti sulla ei ole harmeja kommentoimisen ja sivulle tulon kans kun jotkut ei pääse kommentoimaan olleskaan.....olen taas äimän käkenä?

Mama kirjoitti...

Minulla on ollut kyllä ongelmia välillä. Nyt tuntuu että toimii paremmin.
Kyllä minäkin totisesti uskon enkeleihin ja Taivaan Isään. Uskon että paljon raskasta teillä on ollut ja luultavasti tuleekin. Itselläni on ollut myös melkoisen raskaat vuodet takana. Olin isäni omaishoitaja (hänellä on alzheimerin tauti). Nyt isä pääsi reilu kuukasi sitten hoitokotiin. Vielä tilanne on "päällä". Paljon hommaa ja hoitamista, saati sairaus joka etenee.
No, voimia sinne.

Maikkili itse kirjoitti...

Ompas mukava kuulla että uskot myös Taivaan Isään, se antaa voimia todella hurjasti tähän arjen keskelle.23.11 tv 7:llä Haastatteluni piiristä(ja vähän muustakin)näkyy kaapelissa ja netissä ilmaiseksi jota vedän.Siksi olin helsingissä

Mama kirjoitti...

Anteeksi uteliaisuus, mutta mikä ohjelma se on? Meillä ei näy tv7 ja yritin sitä netistä katsoa. Upeaa että olet ollut niin rohkea ja mennyt esiintymään. Siunausta sinulle!

Maikkili itse kirjoitti...

TV 7 on kristillinen tv kanava joka pitäisi näkyä http://tv7.maxinetti.fi/ tästä linkista netin kautta. Toivottavasti saat näkymään. Laita viestiä jos et saa.Olen nyt sitten vaihtamassa vuodatukselle sivuani jos se peöittäisi kaikilla paremmin.Laitan pikapuoliin tuonne etusivulle osoitteen.Sinne myös ekelin jota olen värkännyt

Mama kirjoitti...

Joo, kyllä kanava itsessään on tuttu, mutta meidän anteenilla se ei näy, harmi. Katselin sitä netistä ja sitä mietin. että mikä sen ohjelman nimi on? Nääs, uteliaiuus se vain pukkasi ja ajattelin jos saisin katsella sen ohjelmasi. Minusta on mukavaa kun olet siirtymässä vuodatukseen, tervetuloa vaan! Ja siunattua tulevaa pyhäinpäivää sinulle ja perheellesi!

Maikkili itse kirjoitti...

Sorry ny mut mä oon ton uuden sivun kimpussa ni tääl hämees mennään hitahasti välillä.Ohjelman nimi on Mirjan matkassa ja tulee ekan kerran 23.11. voipi tulla hyvin myöhään illasta mutta uusintana seuraavana päivänä.Telkku.com seuraan itsekin tarkempaa ajankohtaa ja kellonakaa tervemenoa uudelle sivulleni.Toivottavasti toimii eli http://maikkili.vuodatus.net/ Maikkilin herkkukyökki