24.8.2008

Punaherukkapiirakka minivuoassa(laktoositon ja gluteeniton)




Tämä oli ihanaaaaaaaaaa

Mimmitädin(Helssingin rouva, joka kuskaa mulle kondiittorin sokeria ja Marsmallowsfluffia)

puolitin tämän ohjeen

Tässä ohje: 125g sulatettua marg. tai juoksevaa margariinia
1 1/2 dl sokeria
2 munaa
2 tl vaniljasokeria
2 1/2 dl punaherukoita
2 tl leivinjauhetta
2 1/2 dl vehnäjauhoja

Päälle: 200g vaniljalla maustettua tuorejuustoa
viinimarjoja mulla oli marsmallow kermasekoitusta edellisestä täytekakusta(vaihto-oppilaskakku)

1. sekoita keskenään rasva, sokeri ja vaniljasokeri
2. lisää munat yksitellen vatkaten välillä hiukan
3. sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin
4. yhdistä jauhot taikinaan + marjat ja sekoita.
5. kaada taikina voideltuun tasapohjaiseen vuokaan ( syvempi vuoka parempi, koska kohoaa jnkv.)n.25 cm halkaisija
6. kypsennä 180- asteisessa uunissa noin 35 min.
7. jäähdytä
8. levitä tuorejusto kylmän kakun päälle ja koristele marjoilla juuri ennen tarjoilua

Ei kommentteja: